Cum mi-am luat eu teapa de 25000 dolari de la mincinosii de la Teletrade si Profit Point…  Ei cum… cu zambetul pe buze. Cand le spuneam ca ceva nu e in regula, ca tranzactiile alea ar trebui facut ceva cu ele ca se duc aiurea… zambeau.

Nu inseamna ca daca treci pe strada prin fata Profit point sau Teletrade gata si iei teapa sigur. Nu..

Serialul EXCROCII

Erau niste o replici pline de sens intr-un film serial numit… “Escrocii” (HUSTLE):

“Oamenii corecti nu pot fi excrocati” si “poti excroca doar pe unul care se lasa pacalit”. Adica daca vrei sa castigi ceva care nu ti se cuvine, ceva bazat pe pierderea altuia, cum te astepti sa-ti mearga bine pe termen lung? Brokerii forex pe de alta parte, doar intermediaza, ei nu excrocheaza direct oamenii ci le exploateaza slabiciunile, iluziile si dezinformarea, la care bineinteles, participa si ei prin media si prin colaboratorii precum Gabriel Laurian, Lucian Savin si Profit Point.

Povestea mea, cum am pierdut in cateva zile o gramada de bani (25000+colaterali). Da, daca nu pierdeam banii aia, nu scriam acest blog. Dar mi-am dat seama de modul de operare al Teletrade si al partenerilor lor si de aceea simt nevoia sa scriu, sa afle si altii cu cine si mai ales cu ce tehnici au de-a face.

Pentru ca cei de la Teletrade, ca dealtfel oricare dintr-un business de success, SUNT FOARTE BUNI si esti total descoperit daca te expui influientei lor.

Intai cate ceva despre mine: am o experienta de vreo 7-8 luni, cateva de tranzactionat pe demo si din pacate una mai scurta pe real. Dar s-ar putea sa conteze si asta: un istoric consecvent de bani aruncati la Caritas si FNI.

Teletrade nu face targetare corecta, stiu sigur, deci probabil sunt atat de multi fraieri incat nu e nevoie sa mai faca targetare. In fiecare zi secretara suna la cca 50-100 de persoane “la rece” si le propunea sa vina la cursul gratuit de “investitii financiare“.

Eu am primit la fel ca toti, invitatia “la rece“, sa vin la un curs gratuit de educatie financiara. Apoi m-au convins sa vin la unul platit, apoi la inca unul la care au mai adaugat un zerou.. Si intre timp bani pierduti ca sa faci “norma” fara de care nu te califici…

Nu zic, cursurile alea fac banii, si la asta sunt buni, dar puteam sa fiu azi poate mai fericit si cu 25000usd mai bogat daca nu m-as fi dus. E adevarat ca poti castiga mult mai mult. Cuvantul cheie peste care trecem insa muult prea usor este “poti“. Efectiv e folosit gresit, corect at fi “ai putea“, dar in industria asta toate sunt cu schepsis.

Pe site veti gasi o serie de articole despre modul cum opereaza, care mi se pare foarte interesant, chiar am luat in considerare sa-mi deschid si eu o franciza. Oricum, pare mai lucrativ business-ul de a fraieri oamenii decat un fornetti.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s